Rasa:
Judet:
Tip Anunt:
Varsta:
Cu pedigree Mascul Femela
Pret de la:
Pret pana la:
banner 1 banner 2 banner 3
Rase caini

Shar-Pei de vanzare


Vand fetita Shar Pei, in varsta de 7 saptamani , foarte energica si jucausa. Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati!
Judetul - Bucuresti

vand catei shar pei -Pret 1100 RON

crescator vand catei din rasa shar pei , puiuti de calitate , deparazitati si vaccinati.Oferim consultanta gratuita pt. regimul de alimentatie , crestere si intretinere a cateilor achizitionati din canisa noastra. In pret sunt incluse:carnetul de sanatate , microcipul si pasaportul international.Oferim hrana premium la pret de canisa si servicii veterinare complete.La cerere asiguram transport gratuit in toate orasele din Romania , plus transport international contracost.Contact:Tel:0746713782
Judetul -

PUI SHAR PEi -Pret 650 RON

Prenotari(Vand)5 pui Shar Pei,rasa pura,3 femele si 2 masculi,rasa pura,detin ambii parinti.Doua sunt femele crem,o femela este neagra si masculii sunt unul negru si respectiv unul crem.Puii pleaca peste aproximativ 3 saptamani(au 3 saptamani acum)la viitorii parinti cu primul vaccin,deparazitarile de rigoare si carnetel de sanatate.Pretul este 650 de ron si nu este negociabil.
Tel.0767766819
Judetul - Galati


Crescator vand pui shar pei culori deosebite. Pui sunt deparazitati si vaccinati conform varstei, au carnet de sanatate si obtinal contra cost microcip ,pasaport sau pedigree. Pui din parinti cu pedigree rasa 100% pura Pentru mai multe detalii contactati- ma 0754661089 sau la idu ilie_bv pentru a va da webcam ai vedea live,website www.flickr.com/photos/ilie_bv . Ofer consultanta post vanzare cu privire la cresterea puilor.
Judetul - Brasov

 


Rasa Shar-pei este o rasa foarte, foarte veche de origine chinezeasca.Pe vremuri era cainele pescarilor chinezi si apoi a fost achizitionat de o mare parte a celor care se ocupau cu organizarea luptelor de caini.Pielea in exces si parul tepos reprezentau atuuri in luptele cu cainii din alte rase.Din pacate, shar-peiul a fost mult timp folosit la lupte,pana in momentul in care cei care organizau aceste lupte de caini si-au indreptat atentia catre alte rase mai puternice.Apoi, conducatorii acelor vremuri au impus taxe foarte mari celor care detineau caini, astfel ca multi caini printre care si shar-pei au fost abandonati. Shar-peiul nu a mai prezentat interes pentru nimeni si in jurul anului 1970, rasa a fost in pragul disparitiei.

Cele cateva exemplare ramase in Hong-Kong in proprietatea unui mare crescator pe nume Matgo Law au fost exportate in SUA si acela a reprezentat momentul renasterii rasei shar-pei.Pe langa faptul ca s-a facut o selectie riguroasa a infatisarii(incet, incet s-a renuntat la exemplarele cutate excesiv deoarece s-a constatat ca la acele exemplare apareau in mod frecvent afectiuni ale pielii), s-a facut o selectie la fel de riguroasa a caracterului si temperamentului.

Datorita acestei selectii shar-peiul din zilele noastre este un caine echilibrat care se poate adapta perfect in familie si poate fi detinut fara probleme chiar si de familiile care au copii.

Shar-peiul are un caracter dominant si puternic si de aceea este foarte importanta socializarea puiului de la vasrta frageda.Este un caine excelent de paza si neincrezator cu strainii.Nu va fi nciodata un caine de plus, desi aceasta este prima impresie atunci cand vezi un pui de shar-pei.

Niciodata nu trebuie subestimata puterea unui shar-pei! Desi nu a mai fost folosit de foarte multi ani la lupte, instinctul de luptator a ramas si este oricand gata sa riposteze cand e provocat.Ca si temperament, shar-peiul este un caine mai degraba puturos preferand de multe ori niste ore de somn decat o alergare in parc.Din acest motiv,nu este un caine care sa necesite mult timp in ceea ce priveste plimbarea zilnica.O ora pe zi ii este absolut suficienta!

Shar-pei-ul este un caine independent si usor distant, rece, dar este si un membru al familiei protector si foarte devotat. Este una dintre rasele cel mai facil de dresat la domiciliu. Datorita naturii sale independente, Shar-pei-ul prefera sa fie singurul caine al familiei. In ciuda faptului ca este nostim si dragalas cand este pui, rasa nu este recomandata familiilor cu copii mici.

Shar-pei-ul se poate adapta usor traiului intr-un apartament, daca beneficiaza de suficient timp pentru a face miscare. Este moderat activ in interiorul caminului, motiv pentru care nu este absolut necesar sa i se asigure o curte. Datorita capului lor plat, Shar-pei-i sunt foarte sensibili la caldurile excesive, motiv pentru care in zilele caniculare trebuie sa li se asigure un umbrar si apa la discretie. Asigurandu-le suficienta miscare, vor fi foarte linistiti in interiorul caminului.

In ultimii ani, multe dintre exemplarele de Shar-pei au manifestat comportamente agresive si greu de strunit. Dupa multa munca din partea crescatorilor, rasa de astazi este semnificativ mai putin agresiva si mai usor de controlat. In ciuda acestui aspect, rasa nu trebuie tinuta sub un control riguros si nu necesita o socializare timpurie.

Fiind un protector al familiei innascut, Shar-pei-ul este un bun caine de paza.

Shar-pei-ul poate avea un comportament agresiv fata de straini si nu are suficienta rabdare sa suporte poznelor copiilor. Cainele prefera sa fie regele sau regina casei. Din acest motiv, este de o importanta covarsitoare pentru proprietari, ca acestia sa se impuna ca lideri ai familiei, timpuriu in viata cainelui.

Puii de Shar-pei cresc foarte repede intr-un timp scurt, motiv pentru care trebuie hraniti corespunzator.

Shar-pei-i necesita multa miscare pentru a-si consuma energia, dar trebuie sa aveti in vedere sa-i tineti in lesa, in public, pentru ca au tendinta de a sari la harta cu alti caini, iscandu-se adevarate lupte. De asemenea, nu trebuie sa-l extenuati in zilele toride, deoarece ei nu suporta temperaturile crescute.

Shar-pei-ul trebuie periat periodic. Blana lor nu trebuie niciodata trimata. Aceasta rasa prezinta o blana simpla, fara puf profund si protector. Shar-pei-ul naparleste sezonier sau putin cate putin pe tot parcursul anului. Imbaierea o data pe saptamana si perierea zilnica sunt absolut necesare in timpul perioadelor de inlocuire ale blanii. Unii proprietari sustin ca au dezvoltat alergii la blana aspra a Shar-pei-ului.


Reclama ta aici


Home | Adauga Anunt | Catei de vanzare | Caini de monta | Cabinete veterinare | Donatii | Utile | Rase de caini | Contact